Videograaf bruiloft

Video is niet meer weg te denken, alle online media is ingericht op het plaatsen van video’s. Instagram, Facebook, Youtube, Vimeo ga zo maar door! Met fotografie leg je de dag vast met mooie herinneringen, met video beleef je momenten weer opnieuw. Met jouw eigen muziek op de achtergrond.

De combinatie trouwfotograaf en videograaf is steeds vaker de standaard bij een bruiloft. Vaak bieden fotografen de combinatie wel aan, maar het is echt een specialisme die vaak moeilijk op één dag te combineren zijn. Dus dan huur je apart en fotograaf in en apart een videograaf. Wat dan zou kunnen gebeuren is dat twee professionals voor “eigen succes gaan en voor de ideale shot te maken en elkaar eigenlijk in de weg lopen.

Dat maakt het combinatiepakket van ons zo uniek. Wij zijn familie en werken samen, kijken samen hoe we beide het beste uit een speciaal moment kunnen halen of gunnen elkaar het moment. Geen ellebogenwerk, maar in harmonie allebei de mooiste rapportage maken.

Wij werken samen vanuit ons kantoor in den Haag, waar jullie één vrijblijvend intake gesprek kunnen inplannen met ons. Geen dubbele afspraken, geen extra reiskosten.

Drone videografie

drone trouwvideografie

Waar tegenwoordig veel vraag naar is, is een Pre-Weddingshoot. Maar wat is een Pre-Weddingshoot? Ook wel een Verlovingsshoot of Engagementshoot. Dit is een soort loveshoot, maar dan een Fotoshoot met jullie voorafgaand aan jullie trouwdag. Dit is trend die vanuit Amerika en Azië steeds meer ziet in Europa. Hier zitten buiten dat het heel leuk is om te doen veel meer voordelen aan.

Combinatie deals

Combinatie trouwvideografie trouwfotograaf 2 2

Met fotografie leg je de dag vast met mooie herinneringen, met video beleef je momenten weer opnieuw. Het is een ware trend en niet meer weg te denken. De kleinste details en herinneringen kunnen het best worden vastgelegd met video. Om jullie ”STORY” compleet te maken raden wij zeker aan om niet alleen jullie bruiloft te fotografen, maar ook een prachtige video te laten maken.

Same Day Editing Trouwvideo

Same day edit trouwfotograaf Rotterdam

De videograaf legt overdag alle speciale momenten vast en monteert deze ter plaatse in een video van ongeveer 3 a 4 minuten.

Deze trouwvideo wordt naar wens na het diner, veelal voor openingsdans, getoond aan de avondgasten.

Werkwijze trouwfotografie & videografie

De fotografie (en videografie) is een van de belangrijkste elementen tijdens een bruiloft, omdat jullie hier nog minimaal 30 jaar van kunnen nagenieten. Ik ben me daar heel erg van bewust. Het moet perfect zijn.  Daarom luister ik goed naar jullie wensen en probeer ik deze zo goed mogelijk in mij op te nemen en mee te denken. Ieder zijn smaak is anders…  Wat mij positieve energie geeft is de verwachtingen van mijn bruidsparen te overtreffen op alle mogelijke vlakken. Op een creatieve manier samenwerken en zo’n leuk mogelijke dag beleven. Dan krijg je de mooiste en meest spontane herinneringen.

Om dit goed te kunnen weet ik vanuit ervaring hoe belangrijk een klik tussen het bruidspaar en hun trouwfotograaf is. Daarom is een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we elkaar beter kunnen leren kennen, voor mij onmisbaar.

Er zijn een aantal redenen dat gekozen wordt voor een pre-weddingshoot, vaak iets meer uit praktische overweging dan bij een loveshoot. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende redenen:

  • Invitaties – Uitnodiging voor de bruiloft – Save the date
  • Hoe werkt de trouwfotograaf? De ideale test… Komt hij zijn afspraken na, hoe is de samenwerking in het veld etc.
  • Afspraken afstemmen – Stel je wilt echt iets episch proberen tijdens jullie bruiloft dan is dit ook een leuk moment om dit te oefenen.
  • Kosten- Omdat een fotoshoot vele malen goedkoper is dan een trouwreportage zijn jullie dan nog in de gelegenheid om een andere trouwfotograaf te kiezen
  • Als cadeautje – Familie of vrienden vinden het vaak leuk om een pre-weddingshoot cadeau te geven aan het bruidspaar. We hebben hier cadeaubonnen voor van verschillende prijzen.

Met het plannen van een bruiloft kom je voor veel lastige keuzes te staan. Als het goed is het heb je het namelijk nog nooit eerder gedaan! Tip van Tom  is dan ook vraag het je leveranciers. Deze hebben vaak een ruime ervaring en kunnen veelal vrijblijvend advies geven. Ook ik vind dit heel erg leuk om te doen en deel graag onze passie.
Een voorbeeld vraag die ik vaak krijg kan zijn:

Hoeveel tijd is er nodig voor een foto schoot?

Als jullie een fotoshoot WILLEN, want het hoeft niet per se, geef ik als richtlijn mee om rekening te houden ivm bijvoorbeeld jullie draaiboek: Ongeveer maximaal twee uur en dan het liefst verdeeld in twee a drie momenten op de dag. Hier zitten namelijk allerlei voordelen aan.

Als ik mocht kiezen:
In de ochtend voor 11:00 uur ongeveer 30 minuten
Na het eten of voor het feest ongeveer 45 minuten
In de avond tijdens het donker of een zonsondergang zo’n 15 minuten”

Ook heb ik een veelgestelde vragen lijst opgesteld die jullie wellicht al weer meer beeld geven bij een fotograaf.

Dan hebben we nog even telefonisch contact over het  definitieve draaiboek. Meestal is dit in voor de grote dag. Dit kan ik met jullie doen of al met de ceremonie meester. Dan kunnen jullie alvast lekker ernaar toe gaan leven…

Kom ik meestal ruim op tijd aan. Dit geeft rust voor ons beide. Jij denk oh wat fijn hij is er al en ik kan rustig alle aanwezigen gedag zeggen. Kijken naar hoe het licht valt op dat moment, welke achtergronden ik ga gebruiken en waar ik bijvoorbeeld de jurk en accessoires ga fotografen.
Gedurende dag zal ik de groep aftasten en stel ik me relaxst op richting het bruidspaar en de gasten. Ik snap heel goed dat het spannend is, maar ik doe dit regelmatig en daarom kan het geen kwaad om mensen in de buurt te hebben die meedenken, de rust bewaren en letten op of de ringen bijvoorbeeld niet wordt vergeten door nervositeit ;-).  Als de dag vordert sta ik voor jullie klaar en mis ik geen moment, maar wel zoveel mogelijk op de achtergrond. Ik communiceer altijd met de ceremonie meester of het bruidspaar als ik even iets moet pakken uit mijn auto.  Verder respecteer de dag als hij is en treed ik enkel na voren als dat van mij verwacht wordt.

Ontvangen jullie na ongeveer 4 weken een link naar een persoonlijke  gallery welke 2 maanden online blijft. Hier kunnen jullie de foto’s bekijken en delen en beoordelen voor jullie album eventueel. Ik doe dit eventueel ook voor jullie.

Na het maken van de keuzes  ga ik aan de slag met de opmaak van jullie album en stuur ik na ongeveer 2 weken een voorbeeld toe. Wanneer jullie 100% tevreden zijn gaat deze naar de drukker.

Dan duurt het 1 week en dan is deze binnen. Wonen jullie niet te ver dan vind ik het altijd leuk als jullie hem komen ophalen… en anders stuur ik het album verzekerd op.

Blijven jullie foto’s voor 3 jaar lang bij in de backup staan. Mocht er iets mee gebeuren kunnen jullie altijd de foto’s weer opvragen. Dit geld ook voor de opmaak van het boek.
De albums zijn van zeer hoge kwaliteit, maar stel nou dat jullie kids het leuk vonden om er poppetjes van te knippen dan sta ik voor jullie klaar.

Mocht je later toch nog eens besluiten nog een album of een uitvergroting te wensen. Dan kunnen jullie natuurlijk bij mij terecht.

Verder stel ik het altijd zeer op prijs om mij wat feedback te geven over hoe jullie alles hebben ervaren… 100% tevredenheid is waar ik voor ga en dat moet wel worden gewaarborgd.

Ben jij op zoek naar een trouwfotograaf en videograaf  met oog heeft voor detail en het vastleggen van emoties op beeld? Laat ons dan jullie trouwdag op zijn mooist vastleggen via foto’s en video.