Videograaf bruiloft

Video is niet meer weg te denken, alle online media is ingericht op het plaatsen van video’s. Instagram, Facebook, Youtube, Vimeo ga zo maar door! Met fotografie leg je de dag vast met mooie herinneringen, met video beleef je momenten weer opnieuw. Met jouw eigen muziek op de achtergrond.

De combinatie trouwfotograaf en videograaf is steeds vaker de standaard bij een bruiloft. Vaak bieden fotografen de combinatie wel aan, maar het is echt een specialisme die vaak moeilijk op één dag te combineren zijn. Dus dan huur je apart en fotograaf in en apart een videograaf. Wat dan zou kunnen gebeuren is dat twee professionals voor “eigen succes gaan en voor de ideale shot te maken en elkaar eigenlijk in de weg lopen.

Dat maakt het combinatiepakket van ons zo uniek. Wij zijn familie en werken samen, kijken samen hoe we beide het beste uit een speciaal moment kunnen halen of gunnen elkaar het moment. Geen ellebogenwerk, maar in harmonie allebei de mooiste rapportage maken.

Wij werken samen vanuit ons kantoor in den Haag, waar jullie één vrijblijvend intake gesprek kunnen inplannen met ons. Geen dubbele afspraken, geen extra reiskosten.