Bruiloft video’s same-day editing

Bruiloft video’s same day editing is een korte compilatie van de dag.  Bij de meeste bruiloften is het niet haalbaar om al jullie vrienden en kennissen voor de ceremonie en het dagprogramma uit te nodigen.

Same day edit trouwfotograaf Rotterdam

Wat is een same-day edit?

Tijdens de dag maakt de videograaf shots van alle mooie momenten. Het aankleden en de voorbereiding, het eerste moment dat jullie mekaar helemaal gedressed voor het eerst zien ook wel ”The First Look genoemd, de ceremonie en het ja-woord en soms het aansnijden van de trouwtaart en het proosten van de champagne. Al deze belangrijke momenten missen de avondgasten helaas…maar niet getreurd daar hebben wij de ”Same-Day-Edit voor! Al deze speciale momenten van de dag worden op dezelfde dag gemonteerd in een video van ongeveer 3 a 4  minuten. Deze trouwvideo wordt naar wens na het diner, veelal voor openingsdans, getoond aan de avondgasten. Zij krijgen op deze manier een mooi overzicht van alle speciale momenten die eerder die dag plaatsvonden. Buiten dat om kunnen jullie zelf met al jullie dierbare ”de dag”  vanuit een ander perspectief beleven. Hoe gaaf is dat?!

Wil je meer weten over Same Day Edit? Bekijk de pakketten en het tarief hier.

Beste familie Tomeij,Wat was het een fantastische dag gister, en wat zijn wij blij dat jullie alles hebben vastgelegd!!Het was super om deze dag met jullie mee te maken en het voelde zeer vertrouwd! De clip was echt fantastisch en we hebben ook enorm veel positieve reacties ontvangen! Ook vonden alle gasten het erg gezellig met jullie en waren overdonderd door jullie enthousiasme!!