fbpx
 • Bruidsfotograaf Videograaf pakketten

Foto en videograaf bruiloft

Dé perfecte match bruidsfotografie & videografie

Het is zo gewild tegenwoordig: video…social media biedt alle mogelijkheden om jullie story met video te vertellen. Ook de kleinste details en herinneringen kunnen het best worden vastgelegd met video. Wij raden altijd aan om niet alleen jullie bruiloft te fotografen, maar ook een video te laten maken. En als kers op de (bruids)taart: de same day edit! Deel gelijk jullie dag met de avondgasten!

Romantisch, liefdevol en vol met emotie brengen wij jullie herinneringen over. ”Visual storytelling”, noemen wij dat. Een ongeremde drive van onze kant zorgt ervoor dat jullie unieke bruiloft op z’n mooist wordt vastgelegd op zowel foto als video. Tijdens de één of twee gesprekken die wij voor jullie bruiloft hebben wordt jullie dag uitvoerig doorgenomen. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband die zichtbaar is in ons eindresultaat.

Met team Tomeij spotten we samen de momenten, zijn we goed op elkaar ingespeeld.
Of jullie nou voor fotografie, film of de combinatie kiezen:
Wij maken jullie bruiloft écht onvergetelijk…

Even voorstellen…

Frans Tomeij (vader), Tom Tomeij (oudste zoon) Maxime Tomeij (oudste dochter) en Dominique Tomeij (jongste dochter) houden van een journalistieke benadering. Niets geënsceneerd, over-geposeerd of kunstmatig. Met oog voor de kleine details, uw dierbare van  het begin tot eind van jullie bruiloft . Wij zijn niet de type’s die continu op de voorgrond zijn op. We respecteren jullie dag zoals hij loopt en spotten  samen de beste en de meest spontane momenten.
Door ervaring weten we wanneer wij deze waardevolle momenten kunnen vangen. Het eindresultaat is daarom afspiegeling van wie jullie van nature zijn. Dit ook in de context met de familie en vrienden.  Het zijn jullie herinneringen en het is jullie dag!
Wij werken met een team van meerdere personen, met meerderde compacte camera’s en drones.  Vanuit welk perspectief dan ook, wij hebben de mogelijkheden om dé dag creatief vast te leggen. Niet één bruiloft is hetzelfde, dat is wat het ons vak zo enorm leuk maakt. De positieve energie die wij ervan krijgen stoppen we vervolgens in de uren  na de bruiloft, ”post production” noemen we dat. Om zodoende de beste en de meest persoonlijke trouwfilm, clip of album voor jullie samen te te stellen. We love it!

Familie Tomeij

Vrijstaand groepsportret weddingfilmer webformaat

Onze kracht & succes

Romantisch, liefdevol en vol met emotie brengen wij jullie herinneringen over. Visual storytelling, noemen wij dat. Een ongeremde drive van onze kant zorgt ervoor dat jullie unieke dag op z’n mooist wordt vastgelegd op zowel foto als film. Tijdens de één of twee gesprekken die wij voor jullie bruiloft hebben wordt jullie dag uitvoerig doorgenomen. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband die zichtbaar is in ons eindresultaat.
Bekijk onze voorbeeldfilms of foto’s en als u enthousiast bent, aarzel dan niet om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit is zonder enige verplichting. Een persoonlijke kennismaking geniet onze voorkeur. Op deze manier kunnen we de dag rustig doornemen, advies geven en zorgen voor een duidelijk beeld met betrekking tot de wensen. Wij delen onze passie graag!

Of jullie nou voor fotografie, film of ons als ”familiepakket” kiezen:

Wij maken jullie bruiloft écht onvergetelijk…

Combinatie tarieven

Trouwfotografie & Trouwvideografie

 • Video en fotopakket 3
 • 3650,-
 • Uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • 2 videografen & 1 fotograaf
 • Mastercollectie van meer dan 420 Digitale foto’s in 4K resolutie
 • 12 uur filmen & fotografie
 • 60 uur selectie & editing tijd
 • HD foto slideshow + preview
 • Clip 7-8 minuten
 • Same Day Edit 3 – 5 minuten Wat is dit?
 • Drone beelden
 • (NEW) Premium TABLUM 30 x 30 cm met video touchscreen.

  2 ouderalbums

Zit jullie pakket er niet tussen? Wij luisteren graag  naar jullie persoonlijke wensen en bieden jullie met genoegen een gepaste aanbieding op maat!

*Deze prijslijst is geldig vanaf 14 januari 2019 en kan ten alle tijden gewijzigd worden. De prijzen staan na betaling van de aanbetaling van 25% vast.  Het restantbedrag wordt pas gefactureerd na het ontvangen van de digitale foto’s.
Trouwen in het buitenland, graag! Enkel de reiskosten en eventuele overnachting belasten wij 1 op 1 door. De bonnen krijgt je bij de rest factuur.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Download algemene voorwaarden

 • Vertouwen in elkaar

  Blind vertrouwen

 • Snelle communicatie

  Korte lijntjes

 • We spotten samen dé momenten

  We wijzen elkaar op mooie momenten en zien samen meer!

 • Bieden korting op combinatiepaketten

  Voordeel kan oplopen tot wel 3o0 euro!

 • Delen kennis en ervaring

  Samen zeer ruime kennis van zaken

 • Prijs/kwaliteit

  Eerlijke prijzen – waar voor u geld!

Video bruiloft

Lieve Frans, Tom en Maxime,

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! Het was zo mooi, zo gezellig en wat hebben we met jullie een lol gehad!! Het was fantastisch! De vrienden hadden het gisteren nog even over Tom zijn grappen! Hahaha!

Alles ging zo ontspannen en relaxed, mega bedankt voor jullie aanwezigheid! Jullie zijn een top team en we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat! Jullie zijn misschien alweer ergens aan het werk maar wij zitten nog steeds bij te komen op de bank..

@ Frans, wil je nog even het same day edit filmpje sturen? Mensen waren allemaal ontroerd dus wij willen het ook dolgraag kijken!

Nogmaals super bedankt!

Dennis en Cindy!

Cindy & DennisGetrouwd in De Viersprong ’s-Gravenzande

Combinatie aanbieding Fotografie & Videografie

Ontvangt u graag nieuwe aanbiedingen? Schrijf u dan in!

Waarom Tom Tomeij?

Hieronder leg ik graag uit hoe ik mijn werk zie en doe, hiermee krijgt u alvast een idee van wie ik ben. In een persoonlijk gesprek maak ik uiteraard graag vrijblijvend uitgebreid kennis met u.

Ik luister graag en denk mee in de vraag. Het proces vanaf de voorbereiding tot de nabewerking. Alle aspecten die bij fotografie horen doe ik met mijn hart en ziel. Met het juiste portie positieve energie en het maken van duidelijke afspraken creëer je in een korte tijd vertrouwen. Wat een belangrijk aspect is voor goede resultaten!
Belangrijk is ook om de natuurlijke beleving van momenten vast te leggen, de stress of statische fotomomenten te vermijden en lekker ontspannend te genieten van wat is. Ik ben altijd op zoek naar een detail, een creatief perspectief of moment.

Mijn doel: De verwachting plus 1 en tastbare herinneringen…

Oriënteren is belangrijk en referenties zijn daarbij een belangrijk onderdeel, lees de ervaringen van mijn vorige opdrachtgevers en maak uw keuze weloverwogen!

Alle voordelen van Tom Tomeij Fotografie voor u op een rij

 • Foto’s worden digitaal geleverd in webformaat

  Geoptimaliseerd voor sociaal media en het bekijken op beeldschermen en in hoge kwaliteit voor prints tot wel 180 cm (langste zijde).

 • Slideshow film in HD kwaliteit

  Je ontvangt slideshow film in HD kwaliteit in de vorm van een trouwcompilatie.

 • 25% aanbetalen

  De rest achteraf.

 • Intake gesprek aan huis

  Ook in avonden en weekenden.

 • Internationaal award winnende fotograaf

  Gewaardeerd door internationale jury en meerdere malen gewonnen, whoehoe!

 • Levering digitale foto’s binnen 4 weken

  Snelle afhandeling, gemiddelde aanlevertijd is 2 maanden

 • Unieke foto’s vanuit een origineel perspectief

  Creatieve, journalistke, spontane en liefdevolle foto’s in meerdere stylen

 • Meer dan allen fotograaf

  Voelt zich als een vis in groepen mensen, sociaal, passievol en enthousiast ons vak uitoefenen.

 • Geen verborgen kosten!

  Wat you see is what you get!

Bruidsfotografie

Als trouwfotograaf ben ik als een op zoek naar prachtige en unieke momenten die tekenend zijn voor jullie bruiloft. Lees meer…

Zakelijke fotografie

Als zakelijke fotograaf verzorg ik uw professionele bedrijfsfotografie, dit kan gaan om teamfoto’s, foto’s op locatie, zakelijke portretten en sfeerfoto’s voor bijvoorbeeld publicaties of websites. Lees meer

Fotoshoot

Met een fotoshoot versta ik een leuke ongedwongen samenwerking, leuke momenten en emotie. Korter ik het niet omschrijven. Lekker genieten en  ik maak er werk van om de momenten te vangen. Foto’s moeten beleving laten zien. Het pure van spelende of net geboren kinderen, de ware liefde voor elkaar, de gezelligheid onder ons. Lees meer.

© Copyright - tomtomeij.nl