Top trouwfotograaf

Top 10 2020 trouwfotografen

Toen ik in 2008 voor het eerst op pad ging met mijn nieuwe spiegelreflex camera wist ik het gelijk. Dit is wat ik wil doen, foto’s maken. Ik heb alles bestudeerd wat ik kon vinden en de camera een verlengstuk van mezelf gemaakt.

Nu 400 trouwerijen later, vele loveshoots en pre-weddingshoots verder, krijg ik het beste nieuws dat je als trouwfotograaf kan krijgen: Ik sta in de felbegeerde top 10 ranking van de Wereld.

Na het winnen van 18 Wedisson Awards, heb ik deze plek weten te veroveren!

Wedisson is een platform voor de beste trouwfoto’s van over de hele wereld. Het is dé plek waar de meest getalenteerde trouwfotografen hun werk kunnen delen en met elkaar kunnen strijden om een ​​plek in hun collecties. Ze kiezen elke maand uit hun collecties de meest interessante, adembenemende en creatieve trouwfoto’s en eren die met de prestigieuze Weddison Awards. De bruidsfotografen van de beste foto’s komen op de lijst van TOP-trouwfotografen ter wereld.

Van de website van Wedisson april 2020:

We are willing to represent the incredible TOP10 winners of International Wedding Photography Contest of 2020!

Our warm-hearted congrats to the winners!
It is an honor for us to celebrate your achievement and success today!
Being resided all over the world these fascinating photographers affirmed their bountiful and incredible wedding photo shots and dazzling knacks!

To say the truth it’s so exciting to gift you some special trophies for your marvelous and breathtaking masterpieces!

Ik vol me vereerd en meer dan gemotiveerd om ook aankomende jaar, unieke en award winning foto’s te maken, waarmee ik de bruidsparen een onvergetelijke herinnering kan meegeven op een unieke en one of a kind manier!

Met dank aan Wedisson en de geweldige bruidsparen.