Wat vonden de bruidsparen?

Natuurlijk kunnen wij uitgebreid vertellen hoe geweldig wij elke bruiloft vinden en dat wij zeer vereerd zijn als wij aanwezig mogen zijn. Maar je wilt natuurlijk ook lezen over de ervaringen van de bruidsparen zelf. Lees hieronder de reacties van onze klanten.

Ik ben ook erg trots op mijn Google reviews!

“Tom is echt in 1 woord fantastisch. Met heel veel plezier en een dikke vette glimlach kijken wij terug op onze droomdag die dankzij Tom fantastisch vastgelegd is om nooit meer te vergeten. We hebben spontane foto’s, geposeerde, emotionele, en super bijzondere foto’s. Het is echt geweldig om terug te zien. Ook de slide show met muziek was zo mooi. En niet alleen het resultaat is helemaal naar wens maar ook was zijn aanwezigheid op de dag zelf en het kennismakingsgesprek heel prettig. Hij heeft enorme energie en enthousiasme. Ons zoontje die bijna 3 werd was helemaal fan van Tom en staat op elke foto te glunderen. Toen hij heel even wat anders wilde doen mocht hij helpen met foto’s maken maar van het beeld wat hij op het scherm zag werd hij weer zo enthousiast dat hij ook weer op de foto wilde. We horen ook van iedereen terug dat onze fotograaf echt een topper was en ook op de foto’s die we delen op social media krijgen we mooie reacties. We hadden Tom samen met z’n vader en zus geboekt en dit wil ik ook echt iedereen aanraden. Ze zijn enorm op elkaar ingespeeld en hebben een leuke dynamiek onderling. De filmers merk je niet om je heen waardoor er een ontspannen en gezellige sfeer komt. En achteraf heb je een super compleet beeld van (als het goed is) je mooiste dag ooit! Tom en familie ontzettend bedankt dat jullie op onze dag aanwezig waren en voor alle gezelligheid en mooie beelden. Jullie hebben onze dag nog completer gemaakt. Wij zijn jullie heel dankbaar.”

Informatie:★★★★★

Communicatie:★★★★★

Behulpzaamheid:★★★★★

Flexibiliteit:★★★★★

Wensen:★★★★★

Prijs & Kwaliteit:★★★★★

“Wij willen Tom super bedanken voor de prachtige foto’s! We hebben onze trouwdag hierdoor echt opnieuw kunnen beleven. Veel van onze gasten dachten dat Tom een bekende van ons was, omdat hij zo opging in de sfeer, waardoor hij onwijs mooie en spontane foto’s heeft gemaakt van ons en onze gasten! Daarnaast heeft hij alle wensen en verwachtingen waar gemaakt. Tom nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s, maar ook voor je enthousiasme en je gezellige aanwezigheid!”

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

“Onze hele bruiloft vast laten leggen en wat is het eindresultaat mooi, we genieten nog steeds na! Woorden tekort om te beschrijven hoe blij wij zijn met Tom Tomeij fotografie. Op onze mooiste dag was Tom one of the guys waardoor hij onopvallend de meest prachtige en spontane plaatjes kon schieten. Werkelijk al onze gasten gaven na de bruiloft aan dat wij een top fotograaf hadden ingehuurd, dit werd na ontvangst foto’s/reportage meer dan bevestigd. Normaal zijn wij niet van de reviews maar in dit geval nemen wij toch de moeite, op ieder onderdeel een verdiende 5 sterren!”

Top van een fotograaf! Ben super blij met tom en frans, eerste keer chinese bruiloft meegemaakt en doen het echt superr goed! Weten snel te schakelen en pakken goeie momenten die mensen raken met hun beelden! Ben mega happy met de sneak previews en kan niet wachten op de rest!!

Tom maakt geweldige foto’s en heeft oog voor detail. Hij is een ervaren bruidsfotograaf met passie. Hij staat open voor suggesties en denkt met je mee. Tip: zijn vader heeft de videografie op onze bruiloft verzorgd, een super combi!

Lieve Frans, Tom en Maxime,

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! Het was zo mooi, zo gezellig en wat hebben we met jullie een lol gehad!! Het was fantastisch! De vrienden hadden het gisteren nog even over Tom zijn grappen! Hahaha!

Alles ging zo ontspannen en relaxed, mega bedankt voor jullie aanwezigheid! Jullie zijn een top team en we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat! Jullie zijn misschien alweer ergens aan het werk maar wij zitten nog steeds bij te komen op de bank..

@ Frans, wil je nog even het same day edit filmpje sturen? Mensen waren allemaal ontroerd dus wij willen het ook dolgraag kijken!

Nogmaals super bedankt!

Dennis en Cindy!

Wat een gave foto’s en wat een super mooi album. Zo mooi…
We zijn je zo dankbaar. Dat je dit voor ons voor altijd hebt vastgelegd.
In een mooi album, een slideshow en op de usb stick.
Nogmaals bedankt!
Groetjes Michael en Irene

Beste familie Tomeij,Wat was het een fantastische dag gister, en wat zijn wij blij dat jullie alles hebben vastgelegd!!Het was super om deze dag met jullie mee te maken en het voelde zeer vertrouwd! De clip was echt fantastisch en we hebben ook enorm veel positieve reacties ontvangen! Ook vonden alle gasten het erg gezellig met jullie en waren overdonderd door jullie enthousiasme!!

Wij zijn in contact gekomen met Tom Tomeij via een kennis. Wij hebben Tom gevraagd of hij een weekend vrij kon maken om met onze hele gezelschap naar Tsjechie af te reizen om ons bruiloft te fotograferen. Het is natuurlijk niet een ‘gewone’ verzoek om ff 3-dagen naar Praag te komen, maar Tom gaf ons een volmondig ‘ja’ en wij hebben meteen een ticket en hotel voor hem geboekt. Ieder moment, vanaf aankomst in Praag tot het inpakken van ons koffers, was Tom erbij – gewapened met zijn cameras. Een week/10-dagen na de bruiloft is Tom langs geweest met een hardeschijf. Hij heeft letterlijk duizenden fotos gemaakt en heeft ook de 30 mooiste in een aparte map gezet. Wij zaten met tranen in de ogen want wij hebben nooit gedacht dat de fotos zo prachtig en magische zouden worden. Waar wij heel emotioneel van werden was het feit dat Tom zoveel fotos van ons kinderen heeft gemaakt – terwijl wij het niet eens door had. Voor hun was de dag net zo belangrijk en speciaal. Het ging om de family unit en dat heeft Tom heel goed gevoeld – en in beeld gebracht. De aller belangrijkste dag van ons leven hebben wij aan Tom toevertrouwd – en het was de beste beslissing van de wij ooit samen hebben gemaakt. In de woonkamer hangt een 120 x 60 foto van ons twee terwijl wij de eerste stapjes als een getrouwde echtpaar door het leven maakten. Deze foto roept alleen mooie herinneringen op en geeft ons kracht. Tom 1000x bedankt voor jouw geduld, moeite en fantastische fotos.

Wij hebben het boek ontvangen en zijn er dol, maar dan ook dol enthousiast over!!
Wat heb je dat mooi gedaan!

Wij zijn ontzettend blij dat je onze fotograaf was op onze huwelijksdag

 • Slideshow film in HD kwaliteit

  Je ontvangt slideshow film in HD kwaliteit in de vorm van een trouwcompilatie.

 • 25% aanbetalen

  De rest achteraf.

 • Intake gesprek aan huis

  Ook in avonden en weekenden.

 • Unieke foto’s vanuit een origineel perspectief

  Creatieve, journalistke, spontane en liefdevolle foto’s in meerdere stylen

 • Award winnende fotograaf

  Internationale gewaard met meerdere awards

 • Snelle levering

  Levering digitale foto’s binnen 3 weken

 • Foto’s in webformaat

  Foto’s worden digitaal en geoptimaliseerd voor sociaal media en het bekijken op beeldschermen en in hoge kwaliteit voor prints tot wel 180 cm (langste zijde).

 • Kwaliteit leveren op alle vlakken, niet alleen als fotograaf

  Naast de prachtige foto’s ontvangen jullie een energiek, sociaal en gepassioneerde ”mensen mens”.

 • Geen verborgen kosten!

  What you see is what you get!