Wat vonden de bruidsparen?

Natuurlijk kunnen wij uitgebreid vertellen hoe geweldig wij elke bruiloft vinden en dat wij zeer vereerd zijn als wij aanwezig mogen zijn. Maar je wilt natuurlijk ook lezen over de ervaringen van de bruidsparen zelf. Lees hieronder de reacties van onze klanten.

Ik ben ook erg trots op mijn Google reviews!

Tom is een kunstenaar met foto’s! Wij hebben een prachtige dag gehad die wij nu telkens weer kunnen nableven door de prachtige foto’s die hij heeft gemaakt. Alle momenten heeft tom gepakt, de emoties zijn terug te zien op de foto’s. Bij Tom krijg je een combinatie van geposeerdefoto’s, spontane foto’s, enthousiaste en emotionele foto’s en natuurlijk Award winning foto’s, want wat maakt hij mooie en bijzondere beelden. Niet alleen over de foto’s zijn wij enthousiast maar ook over de service die geboden wordt, alles netjes gecommuniceerd en niks is te gek. En wat wij dan misschien nog wel het fijnst vonden is dat Tom zo ontzettend gezellig aanwezig was op onze dag, van onze gasten kregen wij alleen maar reacties “wat een gave en fijne fotograaf hebben jullie zeg”. Je kan 100% jezelf zijn en ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld terwijl Tom de hele dag aanwezig was. Hij is zo goed in zijn werk dat je amper merkt dat hij ermee bezig is. Tom ontzettend bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vast gelegd en dat wij het telkens weer opnieuw kunnen beleven. Bedankt voor de snelle service en het leuke cadeautje ;). Wij zijn jou heel dankbaar! Ik zou zeggen twijfel niet en boek Tom Tomeij fotografie.

Tom heeft al onze verwachtingen overtroffen, hij is veruit de beste trouwfotograaf die je je kan wensen! Het is een hele relaxte gast die ons binnen no time op ons gemak had (wij houden normaal niet zo van foto’s) en ‘onzichtbaar’ alles vastlegde. Met zijn vooruitziende blik had hij steeds heel snel in de gaten wat er moest gebeuren (snoer van de microfoon uit de klit halen, boeket aangeven voordat ik ‘m zelf zocht, mooie plekjes zoeken voor wat foto’s tussendoor), waardoor hij eigenlijk veel meer deed dan je van een fotograaf zou verwachten. Ook van onze gasten hebben we onwijs veel complimenten gehad voor de fotografen! Tom is echt een vakman met oog voor mooie plekjes en perspectieven. Dat was ook zeker te zien aan het resultaat; prachtige trouwfoto’s die onze dag precies weergeven zoals wij hem beleefd hebben, met een dikke glans eroverheen! Qua albums biedt hij eigenlijk alles wat er mogelijk is. We mochten zelf foto’s uitzoeken, maar je kan er ook voor kiezen om alles aan hem over te laten. Als je een next level fotograaf zoekt, moet je bij Tom en zijn topteam zijn!

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

Tom is een echte aanrader, een echte topfotograaf! Wij hebben dankzij Tom prachtige foto’s overgehouden aan onze bruiloft, waardoor wij onze bijzondere dag nog heel lang kunnen herbeleven. Tom is een super vent: hij grappig, spontaan, behulpzaam en gemakkelijk in contact. Hij heeft oog voor detail en heeft passie voor zijn vak. Wij zijn midden in de corona tijd getrouwd, waardoor het soms lastig was om te weten waar we aan toe waren. Tom heeft ons altijd gesteund en heeft met ons mee gedacht. Ook op de dag zelf heeft hij zich feilloos aangepast aan de omstandigheden en leverde hij een eigen bijdrage aan de dag om – ondanks de restricties – er het beste van te maken. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren onder de indruk. Wij zijn dankbaar dat Tom onderdeel was van onze mooiste herinnering en kijken nog steeds met veel plezier terug naar de prachtige vastlegging van deze dag.

Tom, bedankt voor de super mooie foto’s en slideshow! Echt vakwerk, top! Je creativiteit, energie en enthousiasme is een plus, daar kregen we van verschillende gasten ook veel complimenten voor. De dag ging heel snel voorbij, en wij kijken met een grote glimlach terug naar het resultaat. Wij zouden iedereen jou dan ook aanbevelen, ga zo door! Liefs A&M

“Wij willen Tom super bedanken voor de prachtige foto’s! We hebben onze trouwdag hierdoor echt opnieuw kunnen beleven. Veel van onze gasten dachten dat Tom een bekende van ons was, omdat hij zo opging in de sfeer, waardoor hij onwijs mooie en spontane foto’s heeft gemaakt van ons en onze gasten! Daarnaast heeft hij alle wensen en verwachtingen waar gemaakt. Tom nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s, maar ook voor je enthousiasme en je gezellige aanwezigheid!”

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

“Tom is echt in 1 woord fantastisch. Met heel veel plezier en een dikke vette glimlach kijken wij terug op onze droomdag die dankzij Tom fantastisch vastgelegd is om nooit meer te vergeten. We hebben spontane foto’s, geposeerde, emotionele, en super bijzondere foto’s. Het is echt geweldig om terug te zien. Ook de slide show met muziek was zo mooi. En niet alleen het resultaat is helemaal naar wens maar ook was zijn aanwezigheid op de dag zelf en het kennismakingsgesprek heel prettig. Hij heeft enorme energie en enthousiasme. Ons zoontje die bijna 3 werd was helemaal fan van Tom en staat op elke foto te glunderen. Toen hij heel even wat anders wilde doen mocht hij helpen met foto’s maken maar van het beeld wat hij op het scherm zag werd hij weer zo enthousiast dat hij ook weer op de foto wilde. We horen ook van iedereen terug dat onze fotograaf echt een topper was en ook op de foto’s die we delen op social media krijgen we mooie reacties. We hadden Tom samen met z’n vader en zus geboekt en dit wil ik ook echt iedereen aanraden. Ze zijn enorm op elkaar ingespeeld en hebben een leuke dynamiek onderling. De filmers merk je niet om je heen waardoor er een ontspannen en gezellige sfeer komt. En achteraf heb je een super compleet beeld van (als het goed is) je mooiste dag ooit! Tom en familie ontzettend bedankt dat jullie op onze dag aanwezig waren en voor alle gezelligheid en mooie beelden. Jullie hebben onze dag nog completer gemaakt. Wij zijn jullie heel dankbaar.”

Informatie:★★★★★

Communicatie:★★★★★

Behulpzaamheid:★★★★★

Flexibiliteit:★★★★★

Wensen:★★★★★

Prijs & Kwaliteit:★★★★★

“Onze hele bruiloft vast laten leggen en wat is het eindresultaat mooi, we genieten nog steeds na! Woorden tekort om te beschrijven hoe blij wij zijn met Tom Tomeij fotografie. Op onze mooiste dag was Tom one of the guys waardoor hij onopvallend de meest prachtige en spontane plaatjes kon schieten. Werkelijk al onze gasten gaven na de bruiloft aan dat wij een top fotograaf hadden ingehuurd, dit werd na ontvangst foto’s/reportage meer dan bevestigd. Normaal zijn wij niet van de reviews maar in dit geval nemen wij toch de moeite, op ieder onderdeel een verdiende 5 sterren!”

Top van een fotograaf! Ben super blij met tom en frans, eerste keer chinese bruiloft meegemaakt en doen het echt superr goed! Weten snel te schakelen en pakken goeie momenten die mensen raken met hun beelden! Ben mega happy met de sneak previews en kan niet wachten op de rest!!

Tom maakt geweldige foto’s en heeft oog voor detail. Hij is een ervaren bruidsfotograaf met passie. Hij staat open voor suggesties en denkt met je mee. Tip: zijn vader heeft de videografie op onze bruiloft verzorgd, een super combi!

Lieve Frans, Tom en Maxime,

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! Het was zo mooi, zo gezellig en wat hebben we met jullie een lol gehad!! Het was fantastisch! De vrienden hadden het gisteren nog even over Tom zijn grappen! Hahaha!

Alles ging zo ontspannen en relaxed, mega bedankt voor jullie aanwezigheid! Jullie zijn een top team en we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat! Jullie zijn misschien alweer ergens aan het werk maar wij zitten nog steeds bij te komen op de bank..

@ Frans, wil je nog even het same day edit filmpje sturen? Mensen waren allemaal ontroerd dus wij willen het ook dolgraag kijken!

Nogmaals super bedankt!

Dennis en Cindy!

Wat een gave foto’s en wat een super mooi album. Zo mooi…
We zijn je zo dankbaar. Dat je dit voor ons voor altijd hebt vastgelegd.
In een mooi album, een slideshow en op de usb stick.
Nogmaals bedankt!
Groetjes Michael en Irene

Beste familie Tomeij,Wat was het een fantastische dag gister, en wat zijn wij blij dat jullie alles hebben vastgelegd!!Het was super om deze dag met jullie mee te maken en het voelde zeer vertrouwd! De clip was echt fantastisch en we hebben ook enorm veel positieve reacties ontvangen! Ook vonden alle gasten het erg gezellig met jullie en waren overdonderd door jullie enthousiasme!!

Wij hebben het boek ontvangen en zijn er dol, maar dan ook dol enthousiast over!!
Wat heb je dat mooi gedaan!

Wij zijn ontzettend blij dat je onze fotograaf was op onze huwelijksdag

 • Slideshow film in HD kwaliteit

  Je ontvangt slideshow film in HD kwaliteit in de vorm van een trouwcompilatie.

 • 25% aanbetalen

  De rest achteraf.

 • Intake gesprek aan huis

  Ook in avonden en weekenden.

 • Unieke foto’s vanuit een origineel perspectief

  Creatieve, journalistke, spontane en liefdevolle foto’s in meerdere stylen

 • Award winnende fotograaf

  Internationale gewaard met meerdere awards

 • Snelle levering

  Levering digitale foto’s binnen 3 weken

 • Foto’s in webformaat

  Foto’s worden digitaal en geoptimaliseerd voor sociaal media en het bekijken op beeldschermen en in hoge kwaliteit voor prints tot wel 180 cm (langste zijde).

 • Kwaliteit leveren op alle vlakken, niet alleen als fotograaf

  Naast de prachtige foto’s ontvangen jullie een energiek, sociaal en gepassioneerde ”mensen mens”.

 • Geen verborgen kosten!

  What you see is what you get!