Wat vonden de bruidsparen?

Natuurlijk kunnen wij uitgebreid vertellen hoe geweldig wij elke bruiloft vinden en dat wij zeer vereerd zijn als wij aanwezig mogen zijn. Maar je wilt natuurlijk ook lezen over de ervaringen van de bruidsparen zelf. Lees hieronder de reacties van onze klanten.

Top van een fotograaf! Ben super blij met tom en frans, eerste keer chinese bruiloft meegemaakt en doen het echt superr goed! Weten snel te schakelen en pakken goeie momenten die mensen raken met hun beelden! Ben mega happy met de sneak previews en kan niet wachten op de rest!!

Tammy & Hao - EnGetrouwd in Shanghai Hotel Delft

Tom maakt geweldige foto’s en heeft oog voor detail. Hij is een ervaren bruidsfotograaf met passie. Hij staat open voor suggesties en denkt met je mee. Tip: zijn vader heeft de videografie op onze bruiloft verzorgd, een super combi!

Danielle & RonaldOp het strand van Scheveningen

Lieve Frans, Tom en Maxime,

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! Het was zo mooi, zo gezellig en wat hebben we met jullie een lol gehad!! Het was fantastisch! De vrienden hadden het gisteren nog even over Tom zijn grappen! Hahaha!

Alles ging zo ontspannen en relaxed, mega bedankt voor jullie aanwezigheid! Jullie zijn een top team en we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat! Jullie zijn misschien alweer ergens aan het werk maar wij zitten nog steeds bij te komen op de bank..

@ Frans, wil je nog even het same day edit filmpje sturen? Mensen waren allemaal ontroerd dus wij willen het ook dolgraag kijken!

Nogmaals super bedankt!

Dennis en Cindy!

Cindy & DennisGetrouwd in De Viersprong ’s-Gravenzande
Wat een gave foto’s en wat een super mooi album. Zo mooi…
We zijn je zo dankbaar. Dat je dit voor ons voor altijd hebt vastgelegd.
In een mooi album, een slideshow en op de usb stick.
Nogmaals bedankt!
Groetjes Michael en Irene
Irene & DennisGetrouwd in Landgoed Artihove/Vidaa

Beste familie Tomeij,Wat was het een fantastische dag gister, en wat zijn wij blij dat jullie alles hebben vastgelegd!!Het was super om deze dag met jullie mee te maken en het voelde zeer vertrouwd! De clip was echt fantastisch en we hebben ook enorm veel positieve reacties ontvangen! Ook vonden alle gasten het erg gezellig met jullie en waren overdonderd door jullie enthousiasme!!

Sari & TomHet Kasteel Keukenhof

Wij zijn in contact gekomen met Tom Tomeij via een kennis. Wij hebben Tom gevraagd of hij een weekend vrij kon maken om met onze hele gezelschap naar Tsjechie af te reizen om ons bruiloft te fotograferen. Het is natuurlijk niet een ‘gewone’ verzoek om ff 3-dagen naar Praag te komen, maar Tom gaf ons een volmondig ‘ja’ en wij hebben meteen een ticket en hotel voor hem geboekt. Ieder moment, vanaf aankomst in Praag tot het inpakken van ons koffers, was Tom erbij – gewapened met zijn cameras. Een week/10-dagen na de bruiloft is Tom langs geweest met een hardeschijf. Hij heeft letterlijk duizenden fotos gemaakt en heeft ook de 30 mooiste in een aparte map gezet. Wij zaten met tranen in de ogen want wij hebben nooit gedacht dat de fotos zo prachtig en magische zouden worden. Waar wij heel emotioneel van werden was het feit dat Tom zoveel fotos van ons kinderen heeft gemaakt – terwijl wij het niet eens door had. Voor hun was de dag net zo belangrijk en speciaal. Het ging om de family unit en dat heeft Tom heel goed gevoeld – en in beeld gebracht. De aller belangrijkste dag van ons leven hebben wij aan Tom toevertrouwd – en het was de beste beslissing van de wij ooit samen hebben gemaakt. In de woonkamer hangt een 120 x 60 foto van ons twee terwijl wij de eerste stapjes als een getrouwde echtpaar door het leven maakten. Deze foto roept alleen mooie herinneringen op en geeft ons kracht. Tom 1000x bedankt voor jouw geduld, moeite en fantastische fotos.

Angelica & OmarGetrouwd in Praag

Wij hebben het boek ontvangen en zijn er dol, maar dan ook dol enthousiast over!!
Wat heb je dat mooi gedaan!

Wij zijn ontzettend blij dat je onze fotograaf was op onze huwelijksdag

Tatiana & JornGetrouwd in Restaurant Abel Rhoon