fbpx

Pre-weddingshoot | Loveshoot

Waar tegenwoordig veel vraag naar is, is een pre-weddingshoot. Maar wat is een pre-weddingshoot? Ook wel een verlovingsshoot of engagementshoot. Dit is een soort loveshoot, maar dan een fotoshoot met jullie voorafgaand aan jullie trouwdag. Dit is trend die vanuit Amerika en Azië steeds meer ziet in Europa. In Azië trekken ze tijdens deze fotoshoot al hun trouwkleding aan, maar dat is iets wat aan jullie is.

Er zijn een aantal redenen dat gekozen wordt voor een pre-weddingshoot, vaak iets meer uit praktische overweging dan bij een loveshoot. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende redenen:

  • Invitaties – uitnodiging voor de bruiloft 

Jullie krijgen deze foto’s natuurlijk voor jullie trouwdag en met deze romantische foto’s worden vaak de uitnodigingen gemaakt voor de bruiloft.

  • Hoe werkt de trouwfotograaf?

Dit is ook een mooie gelegenheid om elkaar goed te leren kennen, zodat tijdens de bruiloft we elkaar al kennen en alles op de trouwdag zelf gesmeerd verloopt. Ik weet dan beter wat jullie prettig vinden en waar jullie je het meest comfortabel bij voelen. Om de mooiste foto’s te kunnen maken is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Als je elkaar van te voren leert kennen, wordt het ook gemakkelijker om elkaar aan te voelen.

  • Afspraken afstemmen

Ook stemmen wij tijdens deze fotoshoot afspraken en wensen af. We kunnen testen wat voor jullie werkt en hoe we dat tijdens de bruiloftshoot kunnen realiseren. Soms kom er achter dat iemand ontzettend fotogeniek is of juist wat minder en dan kunnen we daar goed op inspelen.

  • Kosten

Ik heb het gelukkig nog nooit meegemaakt, maar het kan zijn dat je tijdens de pre-weddingshoot erachter komt dat er geen goede klik is. Omdat deze fotoshoot vele malen goedkoper is dan een trouwreportage zijn jullie dan nog in de gelegenheid om een andere trouwfotograaf te kiezen.

  • Als cadeautje

Familie of vrienden vinden het vaak leuk om een pre-weddingshoot cadeau te geven aan het bruidspaar. We hebben hier cadeaubonnen voor van verschillende prijzen.

Wat kost een Pre-Weddingshoot?

Een pre-weddingshoot kost normaal 450 euro.

ACTIE!!

  • Wanneer je jouw bruiloft bij mij boekt krijgen je de pre-weddingshoot  voor de helft cadeau!
*Deze actie is niet geldig in combinatie  met videopakketten of andere acties / vouchers

Wil je ook samen nog een keer op de foto?

Met je pre-weddingshoot of loveshoot heb je samen de mooiste herinneren.

naamloos 206322
© Copyright - tomtomeij.nl