Brasserij Delft

Trouwfoto’s bruiloft Shirley & Benjamin

Shirley & Benjamin gaven elkaar het ja-woord in “de Brasserij” Delft . Een prachtige locatie in het nieuwe centrum van Delft.   De DJ samen met maar liefst 3 opvolgende volkszangers en een verrassingsoptreden van Replay zorgde voor een mega spetterend swingfeest die al in middag begon!

Geniet van de sfeerbeelden en muziek van de droomvideo van Frans Tomeij Weddingfilmer.nl (te zien op desktop), terwijl je de trouwfoto’s van trouwfotograaf Tom Tomeij bekijkt en laat je meenemen in deze onvergetelijke dag.

“Onze hele bruiloft vast laten leggen en wat is het eindresultaat mooi, we genieten nog steeds na! Woorden tekort om te beschrijven hoe blij wij zijn met Tom Tomeij fotografie. Op onze mooiste dag was Tom one of the guys waardoor hij onopvallend de meest prachtige en spontane plaatjes kon schieten. Werkelijk al onze gasten gaven na de bruiloft aan dat wij een top fotograaf hadden ingehuurd, dit werd na ontvangst foto’s/reportage meer dan bevestigd. Normaal zijn wij niet van de reviews maar in dit geval nemen wij toch de moeite, op ieder onderdeel een verdiende 5 sterren!”

Shirley & BenjaminDe Brasserij

Award Wedisson augustus 2019

TOM TOMEIJ trouwfotograaf Wedisson Award