• Trouwfotograaf bruidsfotograaf Tom Tomeij Trouwfotos 72

Dordrecht centrum

Trouwfoto’s bruiloft Lars & Marina

Met de klassieke Rolls Roys van Caddy Cars bracht een zeer vriendelijke chauffeur (dhr S. Hassing) ons naar een het door de herfst gekleurde Wantijpark. Toen op naar industriële fotolocatie Dordtyard om vervolgens door te gaan per boot van de Barone richting het een Stadhuis van Dortdrecht. Hier stonden familie en vrienden verrast te kijken dat er geen auto aan kwam maar een prachtige speedboot uit 1930. Na het ja wordt werd er direct een feestelijk gevolg aan gegeven in BRUT. Waarnaar men te voet een stukje verderop in Bistro Twee33 een gastronomisch 3-gangen diner voorgeschoteld kreeg. Om de dag dynamiek van de fotoshoots compleet te maken gingen we gedurende ”the golden hour” nog even de stad in om wat romantische urban foto’s toe te voegen aan de rapportage. De Raedtskelder topte de dag vervolgens af met een knalfeest tot in nacht. Wat een gave dag was dit! Bekijk hieronder de trouwfoto’s van trouwfotograaf Tom Tomeij en laat je meenemen in hun onvergetelijke dag.

Beste Tom, We zijn net terug van onze reis en waren daarna blij verrast door jouw email en hebben de foto’s natuurlijk gelijk dit weekend bekeken! Wat gaaf zeg!! Er zitten echt zoveel goede en mooie foto’s tussen, zal nog lastig worden om te kiezen… 😉 Erg leuk!

Wil je ook op deze manier jullie trouwerij gefotografeerd hebben? We komen graag vrijblijvend kennismaken! Wil je liever een andere stijl? Geen probleem, we zijn van alle markten thuis, bekijk eens de andere bruiloften voor meer impressies.