Fotoshoot Zwanger

Het is bijna zover! Je bent zwanger en jullie nieuwe baby wordt binnenkort geboren. Misschien zijn jullie nu nog even met z’n tweeën of hebben jullie een afwachtend broertje of zusje. Het is een hele bijzondere tijd en mooi om vast te leggen door een professioneel fotograaf! Een fotoshoot als je zwanger bent doen we op een hele relaxte manier. Gewoon bij jullie thuis of op een rustige locatie, zoals het strand of in het bos. Wat jullie natuurlijk willen! Geen gehaast, en lekker op je gemak. Ik maak de foto’s die jullie graag willen.

Jullie hebben vast een stijl die je mooi vindt, overleg dat gerust. Ik maak gebruik van de kleine spulletjes die jullie al hebben gekocht voor de baby, denk aan knuffels, schoentjes en dekentjes. Zo komen de foto’s helemaal in de stijl van jullie gekozen thema.

Review fotoshoot

Wij hebben 2x onze zwangerschapsshoot door Tom laten maken! Super ervaring! Het belangrijkste vind ik dat hij je supergoed op je gemak laat voelen, de relaxte sfeer en kundigheid van Tom waren een feestje! Met als resultaat prachtige foto’s die we ons hele leven zullen blijven koesteren. Ontzettend bedankt Tom!

Premium Fotoshoot

2.5 uur

100 hoge kwaliteit bewerkte foto’s

Premium album, 20 x 20 cm, 24 pagina’s

495 euro

Zwanger fotoshoot 10

Fotoshoot Collectie

2 uur

65  hoge kwaliteit bewerkte foto’s

pocket album, 15 x 15 cm, 12 pagina’s

395 euro

Zwanger fotoshoot 9

Sweet & Simpel

1,5 uur

35 hoge kwaliteit foto’s

295 euro

familie fotoshoot 2