Fotoshoot Familie in regio Rotterdam

De tijd vliegt en wat worden de kinderen snel groot! Je maakt natuurlijk zelf veel foto’s met je telefoon, maar daar sta je dan zelf niet op. Ook de rest van de familie zien we vaak te weinig. Om niets te vergeten en alle belangrijke mijlpalen te herinneren is een familie fotoshoot een goed idee! Hebben jullie een jubileum of een nieuwe baby in de familie? Plan een familie fotoshoot en leg deze momenten vast voor later.

We hebben vele mooie locaties om samen op te zoeken. Dit doen we natuurlijk in overleg. Hebben jullie een plek die jullie dierbaar is of misschien heel praktisch goed bereikbaar is voor de hele familie? Dan gaan we opzoek naar de ideale fotospot en zorgen we voor mooie professionele foto’s. Een fotoshoot is leuk ook om cadeau te geven of later een mooie album van te maken als cadeau.

Boek je familie fotoshoot of plan om de zoveel tijd een shoot in!

Review fotoshoot

Wij hebben een familieshoot gedaan bij Tom. Tom is een geweldige fotograaf! Het ging allemaal super ontspannen en hij was top met de kids! Bedankt voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt! Ik zou Tom zeker aanraden!

Premium Familie

2.5 uur

100 hoge kwaliteit bewerkte foto’s

Premium album, 20 x 20 cm, 24 pagina’s

495 euro

familie fotoshoot

Familie Collectie

2 uur

65  hoge kwaliteit bewerkte foto’s

pocket album, 15 x 15 cm, 12 pagina’s

395 euro

familie fotoshoot 4

Familie shoot

1,5 uur

35 hoge kwaliteit foto’s

295 euro

familie fotoshoot 2