Fotoshoot baby in regio Rotterdam

Een vertederende mooie herinnering aan je pasgeboren baby. Zo klein, zo puur, zo bijzonder. ze zijn maar een heel even zo klein. Het ideale moment om dit professioneel vast te laten leggen met een baby fotoshoot. Ook kunnen jullie dan zelf ook mooi op de foto samen!

Een baby fotoshoot doen we meestal als de baby tussen de 8 en 31 dagen oud is. De kraamperiode is dan al voorbij. Ook zijn jullie dan al een beetje bijgekomen van de eerste dagen en wat meer gewend aan het nieuwe gezinsleven.

Ik heb leuke accessoires om uit te kiezen, maar het leukste is natuurlijk als deze van de baby zelf zijn. Dat maakt jullie baby fotoshoot nog persoonlijker. Zelf neem ik warmte elementen mee, want uit eigen ervaring met mijn twee kinderen, weet ik dat ze het fijn vinden als het lekker warm is, ook een rustig muziekje helpt. De fotoshoot doen we met z’n allen heel ongedwongen vlak na een voeding, als de baby een beetje slaperig is. Een newborn fotosessie duurt gemiddeld 2 tot 2.5 uur. Er is tussendoor genoeg tijd voor extra voedingen, verschonen en knuffelen. Elke baby is anders, jouw baby bepaalt het tempo van de fotosessie.

De foto’s kunnen het beste in de ochtend gemaakt worden. Het liefst bij een raam, vanwege de mooie lichtinval. Favoriete kleertjes, knuffels, echo foto’s zijn allemaal leuke attributen om mee te werken tijdens de newborn fotoshoot.

Review fotoshoot

Tom is een topper. We hebben hem 2,5 jaar geleden gevraagd voor onze trouwdag en was het geweldig! Belangrijkste is dat je een klik met een fotograaf hebt en dat hij kwaliteit levert. De klik was er en zeer zeker de kwaliteit. Heel veel spijt hebben we dat we niet zijn vader (erbij) als videograaf hebben gevraagd voor onze trouwdag. Gelukkig hebben we inmiddels een zwangerschapsshoot en een babyshoot gehad. Alles zag er weer zeer naar wens uit. Ik beveel Tom dan ook bij iedereen aan. Een warm persoon die veel aandacht aan jouw wensen schenkt en vooral met je meedenkt. Iemand die houdt van zijn vak en niet op de tijd zit. Aanrader!

Deluxe Premium Newborn

2.5 uur

100 hoge kwaliteit bewerkte foto’s

Premium album, 25 x 25 cm,

24 pagina’s

Nieuw

Met gratis styliste,
Denise Kohler, Babiloe Kids

545 euro

Newborn fotoshoot Rotterdam 3

Full Newborn Collectie

2 uur

65  hoge kwaliteit bewerkte foto’s

pocket album, 20 x 20 cm,

12 pagina’s

Nieuw

Met gratis styliste,
Denise Kohler, Babiloe Kids

445 euro

Newborn fotoshoot Rotterdam 2

Sweet & Simpel

1,5 uur

35 hoge kwaliteit foto’s

Nieuw

Met gratis styliste,
Denise Kohler, Babiloe Kids

345 euro

Newborn fotoshoot Rotterdam 5

Nieuw! Maak kennis met onze nieuwe newborn styliste

Toen ik in 2016 moeder werd van mijn zoontje Maddox ontdekte ik een hele nieuwe wereld. Het werd een uitdaging om hippe, stoere en bijzondere babyproducten te vinden. Ik struinde daarvoor dagelijks het internet af en bezocht de tofste conceptstores in binnen- en buitenland. Op zoek naar de verborgen adresjes met de mooiste merken. Unieke designs, goede kwaliteit en eco-vriendelijke producten, dat was wat ik wilde voor mijn pasgeboren kindje. Het kostte mij een hoop tijd om die spullen te vinden. Tijd die de meeste mama’s en papa’s niet hebben. Zo is het idee voor Babiloe Kids ontstaan. Ik besloot andere (toekomstige) ouders te helpen en van mijn passie mijn werk te maken door mijn eigen lifestyle webshop op te richten.

Nu is mijn passie uitgebreid met het stylen van Newborn fotoshoots met mijn schoonbroer Tom Tomeij. De familie is weer uitgebreid!

Behind-the-scenes-Newborn-fotoshoot-Densie-en-Tom