Professionele Fotoshoots

Hoe leuk is het om echte professionele foto’s te hebben van jezelf, je familie en gezin of je (aanstaande) echtgenoot? Samen zoeken we naar de beste locatie die aansluit bij de uitstraling die jij graag wilt hebben voor je foto’s. Wil je graag een romantische setting? Dan gaan we naar het Kralingse Bos of een andere mooi park of bij het water. Wil je liever een urban uitstraling en een stoere foto? Dan gaan zoeken we de industriële terreinen of de stad op. Rotterdam leent zich bijvoorbeeld heel goed voor urban fotografie! Samen bedenken we de beste locaties en settings. Dat kan natuurlijk ook gewoon bij jou thuis zijn.

Een leven lang…

Bij bruidsparen heb ik vaak de ervaring dat, omdat je mekaar na de grote dag heel goed hebt leren kennen, ik vaak gevraagd word om ook andere belangrijke mijlpalen in het leven voor het bruidspaar vast te leggen. Denk maar aan zwangersschapsshoots, newborn shoot en/of babyshoots (op latere momenten) en familiereportages. De band en het vertrouwen zijn er en dat maakt het samenwerken heel gemakkelijk.

Cadeautip!

Geef een cadeaubon voor een fotoshoot, gemakkelijk te bestellen in de webshop.

Selectie fotoshoot foto’s video

Review fotoshoot

Tom is een topper. We hebben hem 2,5 jaar geleden gevraagd voor onze trouwdag en was het geweldig! Belangrijkste is dat je een klik met een fotograaf hebt en dat hij kwaliteit levert. De klik was er en zeer zeker de kwaliteit. Heel veel spijt hebben we dat we niet zijn vader (erbij) als videograaf hebben gevraagd voor onze trouwdag. Gelukkig hebben we inmiddels een zwangerschapsshoot en een babyshoot gehad. Alles zag er weer zeer naar wens uit. Ik beveel Tom dan ook bij iedereen aan. Een warm persoon die veel aandacht aan jouw wensen schenkt en vooral met je meedenkt. Iemand die houdt van zijn vak en niet op de tijd zit. Aanrader!

Love Fotoshoot

Loveshoot 2

Een loveshoot is de ideale voorbereiding voor de fotografie van jullie bruiloft. We leren elkaar dan nog net iets beter kennen en jullie raken alvast een beetje gewend aan mijn werkwijze. Tevens kan je deze foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwuitnodigingen of save the date! Het leuke is dat je een loveshoot ook overal kan plannen, bijvoorbeeld op het strand, in een bos of misschien wel gewoon bij jullie in de achtertuin.
Wie weet heb je nog helemaal geen trouwplannen, maar wil je wel te gekke foto’s van jullie samen. Dat kan natuurlijk ook!  Je mag de foto’s vrij gebruiken voor jullie social media of om af te drukken in groot formaat.

Baby Fotoshoot

baby fotoshoot

​Een vertederende mooie herinnering aan je pasgeboren kleintje in de studio of in de vorm van een ‘het leven zoals het is’ – reportage bij jullie thuis. De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot.  Ik heb leuke accessoires om uit te kiezen, maar adviseer meestal om spulletjes / dekentjes en kleertjes zelf te te verzorgen. Dat maakt jullie newborn shoot nog persoonlijker. Zelf neem ik warmte elementen mee, uit eigen ervaring met mijn zoontje, weet ik dat ze het fijn vinden als het lekker warm is. Wij hadden destijds een heater. Dat vinden ze fijn, ook een rustig muziekje helpt. De shoot benaderen we met z’n allen heel ongedwongen vlak na een voeding en het boertje. De baby’s voelen zich dan heerlijk. Een shoot kan soms wel twee tot drie uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is belangrijk om veel geduld te hebben. De baby bepaalt het tempo van de shoot.

Familie

familie fotoshoot 2

Een heerlijk moment met de familie op een prachtige buitenlocatie. Een familieshoot die jullie hechte band prachtig laat zien en waar jullie vooral jezelf zijn. Het resultaat is natuurlijk prachtig, maar de familieshoot zelf is ook een onvergetelijke gebeurtenis, met vooral heel veel lol. Of vrolijke en ongedwongen portretfoto’s van je kindje(s) met leuke accessoires in een passende setting. Spelen en ravotten is toegelaten. Je mag helemaal buiten de lijntjes kleuren. Ontspannen en ongedwongen leg ik jullie ‘gewone’ bezigheden vast. Jullie zijn jezelf en doen precies wat jullie normaal gesproken doen. Echte momenten voor echte herinneringen.

Zwanger

Zwanger fotoshoot

Wil je graag een mooie herinnering aan je bolle buikje? Zwanger zijn is de meest bijzondere periode in het leven van een vrouw. Laat dit mooie moment vastleggen en je hebt een unieke en tastbare herinnering aan je mooie zwangere buik.Eventueel samen met je partner, met broertjes en zusjes, leggen we deze unieke periode vast. Een zwangerschapsfotosessie kan bij jullie thuis of op locatie. Een zwangerschaps- fotoshoot kun je het beste laten maken tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap,wanneer je buik mooi rond is.
Verwacht je een meerling, dan zou je dit al kunnen overwegen met 28 tot 30 weken.
Niet alleen je buik, maar ook je partner kan worden vastgelegd tijdens deze shoot. Neem leuke items mee als de echofoto’s. schoentjes of haar of zijn eerste pakje om het helemaal af te maken!