Internationaal fotomagazine

Publicatie Photo & technique

Wow een maand geleden werd ik benaderd door de redacteur van het internationale fotomagazine Photo & Technique. Hij had mijn naam al meerdere keren in de wandelgangen van de fotografie wereld horen vallen. Na een inspectie van mijn Instagram stuurde hij een mail of hij meerdere trouwfoto’s mocht publiceren in een item over, onder andere, trouwfotografie. Natuurlijk was ik razend enthousiast!

Niet alleen wilde hij een selectie van mijn mooiste foto’s publiceren, maar heeft hij mijn foto ook nog gebruikt voor de cover van het magazine! Echt te gek!

internationale p 7ublicatie Tom Tomeij 7

Photo and Technique is een digitaal magazine, met elke editie de meest uiteenlopende fotografie onderwerpen en fotografen. Van over de hele wereld wordt unieke selectie gemaakt van de foto’s die gepubliceerd worden. Dus het is een grote eer dat ik hiervoor benaderd ben en presenteer ook met trots de pagina’s!

internationale publicatie Tom Tomeij 6

photo and TechniquePhoto and Technique 2photo and Technique 3photo and Technique 4photo and Technique 5

Bij elke foto staat vermeld op welke trouwlocatie deze is genomen en met welke instellingen ik heb gewerkt. Ik werk met een Sony A7 III in combinatie met een Samyang, Tamron en Sony lens. Maar ook een loveshoot waarbij ik gebruik heb gemaakt van een drone voor de fotografie.

Bekijk ook de indrukwekkende foto’s van de andere fotografen! Een lust voor het oog en niet verkeerd om een plekje tussen deze top fotografen te hebben. Wil je het magazine ontvangen? Dat kan gratis, stuur een mailtje naar phototechniquemagazine@gmail.com.

Als je het magazine wilt delen, vergeet ons dan niet te taggen!

Instagram: @tom_tomeij_fotografie

Facebook: @tomtomeijfotografie

PHOTO & TECHNIQUE
@photoandtechnique