Architectuur aan de muur

Het is mogelijk om het interieur van uw bedrijfskantoor te voorzien met unieke foto’s van uw stad. In samenspraak bepalen we de stijl, de gewenste locaties van uw stad die u graag op de foto aan uw muur wilt terugzien, de mogelijkheden qua bewerking en de afwerking.

Op die manier heeft uw kantoor een unieke uitstraling en wordt 1 lijn getrokken wat professionaliteit en klasse uitstraalt.

U kunt ook kiezen uit mijn database van mijn wereldreis. Tijdens deze reis heb ik mooie foto’s gemaakt van wereldsteden, die uw muur zeker zullen sieren.

De onderstaande foto’s zijn onder andere gemaakt in Australië, Nieuw-Zeeland, Vietnam, Cambodja, Thailand, Filipijnen, maar ook Nederland! Bent u benieuwd naar deze foto’s? Maak een afspraak en ik kom ze graag aan u laten zien, zodat we een keuze kunnen maken die past bij uw gewenste uitstraling voor uw kantoor. Het is uiteraard mogelijk om exclusiviteit aan te kopen, zodat u zeker weet dat de foto’s alleen in uw kantoor hangen!

Het is mogelijk om per seizoen nieuwe foto’s op te hangen. Mooie foto’s van een stad in de winter, lente, zomer en herfst.

Interesse? Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden!