Cursus Trouwfotografie

Ben je klaar voor een energieke professionele internationale bruidsfotograaf vol goede tips en trics? In 3 privésessies van 1,5 uur vertel ik je alles wat je moet weten over het fotograferen van bruiloften. Alles wat je wilt weten zal ik met je delen.

Beste trouwfotograaf awards 5

Waarom wil je deel te nemen aan deze intensieve  cursus bruidsfotografie?

  1. Je wilt je graag (verder) ontwikkelen als trouwfotograaf en wil alles weten over hoe je een bruiloft fotografeert en aflevert aan een bruidspaar.
  2. Je hebt wel interesse, maar heb nog gebrek aan zelfvertrouwen.
  3. Je hebt al bruiloften gefotografeerd, maar loopt nog tegen een aantal punten aan waardoor je bedrijf niet goed van de grond komt. Je wilt wel meer opdrachten.
Beste trouwfotograaf awards 3

Een bruiloft te fotograferen is een hele eer!

Je geeft al je energie om eruit te halen wat erin zit. Op een bruiloft krijg je vaak maar 1 kans om dat moment te pakken en je doet het niet eventjes over. De stress en druk zijn dus zeker een factor waar je mee te maken krijgt. Ook ik heb dit moeten ervaren en heb door het investeren in kennis steeds meer zelfvertrouwen en plezier gekregen in mijn vak. Dus als jij ook met deze vragen en gedachten rondloopt:

Wat mag ik verwachten?
Hoe ga ik om met moeilijke lichtomstandigheden of bepaalde ruimtes die ik tegen kom op een bruiloft?
Waar moet ik extra op letten?
Ik ben bang dat ik een belangrijk moment mis of niet goed vastleg.

Dit zijn maar een paar vragen welke we allemaal behandelen tijdens jouw 1 op 1 live sessie. Ik sta volledig tot je dienst en we gaan ook kijken naar waar jij nog specifiek tegenaan loopt. Vooraf ontvang je een vragenlijst. Zodoende weet ik zeker dat wij je samen naar een hoger level gaan tillen. Ook bespreken we (jouw) of mijn foto’s. Ik heb er zin in!

Tussendoor krijg je ook zelf kleine opdrachten om direct uit te werken. Het wordt dus alles behalve een passieve cursus. Lets do it!

Alle belangrijke redenen waarom je deze cursus niet mag missen!

  • Praktische tips die je vanaf morgen kunt toepassen toepassen
  • Veel persoonlijke aandacht, 1 op 1 aandacht
  • Afgestemd op de startende bruidsfotograaf
  • Ook leren we je marketing (van prijsbepaling tot hoe maak jij onderscheid)
  • Ondernemer zijn wat houdt dit in?
  • Nu korting op de cursus!

Prijs: 750,- > NU T/M JULI 2020 tijdelijk 575,-