Bruidsfoto Award 2021

3 x genomineerd!

BFA Award 2021 Tom Tomeij

Yes!! De Bruidsfoto Award 2021 genomineerden zijn bekend gemaakt en dit jaar zijn we er bij! Elke jaar doe ik mee aan verschillende wedstrijden. Ik leer ontzettend veel van collega top trouwfotografen die deelnemen en tegelijkertijd is het een bevestiging dat ik op de goede weg ben, als ik win.
Inmiddels heb ik verschillende awards gewonnen en daar ben ik natuurlijk heel trots op.

Dit jaar maak ik voor het eerst kans op de prestigieuze BFA, Bruidsfoto Award! De Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een prestigieuze fotoverkiezing waar professionele bruidsfotografen hun foto’s voor kunnen inzenden. De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine, die jullie vast wel kennen.

In januari mocht ik een selectie van mijn beste trouwfoto’s insturen voor verschillende categorieën:

Bruidspaar, Bruidskinderen, Getting Ready, Bruid, Ceremonie, Emotie en Family & Friends, Bruidegom.

Op 11 maart kreeg ik het waanzinnige bericht dat ik voor maar liefst 3 van deze categorieën genomineerd ben door de vakjury: Bruid, Bruidegom & Bruidspaar. Deze vakjury bestaat uit de absolute top van de wereld en het is voor mij een mega eer om door hen genomineerd te zijn!

De genomineerde foto’s!

Hieronder de foto’s die genomineerd zijn en waar op gestemd kan worden (let op: je doorloopt met stemmen sowieso alle categorieën op de website van BFA):

Categorie Bruidspaar

BFA Award 2021 Tom Tomeij

Categorie Bruid

BFA-2021-Tom-Tomeij-Fotografie

Categorie Bruidegom

BFA 2021 Tom Tomeij Fotografie Bruidegom

Hoe werkt de Bruidsfoto Award 2021?

De aankomende maanden kun je op mijn foto’s stemmen. Diegenen per categorie met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. De Overall Winnaar wordt bepaald door de meeste stemmen van alle publieksprijswinnaars.

Vind je mijn foto’s mooi? Vanaf 22 maart kun je tot 13 augustus 2021 stemmen op je favoriete foto’s via de website van Bruidsfoto Award.

Een gekozen foto door een vakjury is een groot compliment, maar een gekozen foto door mijn publiek is het grootste compliment.

Ik voel me nu al vereerd en zie het aankomende jaar met veel plezier tegemoet. Wat dit jaar ook brengt, elke bruiloft is bijzonder en ik zal altijd alles geven om deze zo mooi, oprecht en uniek mogelijk vast te leggen. De dag is speciaal en je kan deze maar 1 keer goed vastleggen. Daar ben ik voor, daar is het hele team voor en daar doen we het voor.

Alvast iedereen bedankt voor je stem,

Tom

Bruidsfoto Award 2021 Tom Tomeij

Published, Awarded & Member of

 
WPE Award trouwfoto