Best of videos trouwfotograaf

Best of video’s trouwfoto’s

Elk jaar maken we een best of video met een selectie van de mooiste trouwfoto’s van dat jaar.  Met veel trots presenteer ik deze trouwfoto’s en neem ik jullie graag mee in de momenten die ik heb mogen delen en heb mogen vastleggen voor de bruidsparen. Het is een eer om deel uit te maken van een van de belangrijkste dagen in hun leven. Geniet ervan en wie weet zien we mekaar en komen jullie foto’s in de volgende best of video’s…

Best of video 2021

Dit was een bewogen jaar. Na 2020 was het steeds spannend hoe het verloop de bruiloften zou beïnvloeden. We hebben ondanks de maatregelen genoten van alle bruiloften die we hebben vastgelegd. Er waren gelukkig momenten dat veel mocht, dat er gedanst kon worden, de mondkapjes af mochten en we weer die mooie glimlachen konden fotograferen en filmen. We hebben een goed jaar gehad en kijken er met veel plezier op terug.

Deze video is gemaakt door Sebastiaan Lint, onze trouwvideograaf!

Best of video 2020

Dit was een jaar waar we nog vaak aan terug zullen denken. Voor mij persoonlijk heb ik hele mooie mijlpalen behaald als fotograaf, ik ben uitgeroepen tot de Top 10 Trouwfotograaf van de wereld, ben wereldwijd gepubliceerd met mijn knuffelcondoom foto en heb in 2020 meer dan 25 awards op mijn naam staan. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik positief kan terugkijken op een jaar dat voor zoveel mensen een verschrikkelijk jaar was, met verlies en eenzaamheid.

Ook voor de bruidsparen was niet gemakkelijk. Steeds hebben we in onzekerheid gezeten of hun trouwdag door kon gaan. We hebben heel veel bruiloften verplaatst en iedereen heeft zich ontzettend flexibel opgesteld. Dit is een jaar om nooit te vergeten, om heel veel redenen…

Deze video is gemaakt door Sebastiaan Lint, onze trouwvideograaf.

Best of video 2019

Toen was normaal nog normaal. Dit is het eerste jaar dat ik een Best of video heb gemaakt, geniet van de mooie momenten, toen alles nog kon en mocht. We kijken met veel plezier terug naar de leuke bruidsparen van dat jaar.

Best-of-video-blog

Wil je ook mooie herinneringen vast laten leggen door ons?

Laten we kennismaken! We doen een vrijblijvend intake gesprek, waarbij jullie aangeven wat de wensen zijn. In het gesprek vertellen jullie over jezelf en vertel ik wie ik ben. Ook maak je kennis met jullie videograaf in het intake gesprek.